11 maj 2008

Ont i själen

Har inte bloggat på ett par dagar nu. Det händer för mycket just nu helt enkelt. Saker som är oerhört jobbiga och slukar massvis med energi och som smärtar mej hårt i själen. Dock inget som jag vill eller kan gå in närmare på här pga av att det gör för ont och för att det dessutom känns väldigt privat.


Men mitt i allt elände så finns det tack och lov ljusa stunder som gör att man känner sej bättre, i alla fall för stunden. Det roliga är att min yngsta bror har hunnit fylla år och vi var på ett trevligt kalas med smarriga kakor och tårtor i fredags.


Grattis på 15-års dagen Filip!!! Smile


Så idag var det dags för nästa stora tillställning, en av mina kusiner konfirmerade sej. Var på tillställningen i kyrkan och därefter mat och fika hemma hos dom. Trevligt att se delar av släkten igen men måste erkänna att jag är alldeles för dålig numera på att trotsa min ångest och hälsa på folk.

Har även blivit en hel del pyssel den senaste tiden. Men inget som jag tror jag får visa i dagsläget. Har gjort månadsutmaningarna till pyssel.net + deltagit med två alster i helgens cyberpyssel. Bilder kommer att dyka upp så småningom.

2 kommentarer:

Lotta sa...

*kramar om* Hoppas det tunga lättar snart

Lilla Jag sa...

Önskar jag var kvar hos dig så jag kunde stötta dig. Du har nog med dina egna problem, men du har så mycket annat som mal i din hjärna. Du är stark vännen, du kommer långt med din inre styrka. *styrkekram*