31 augusti 2008

Göta 90år


Idag slog tanken mej plötsligt att: JA! idag ska vi bjuda mamma, pappa, mormor och en av mina morbröder på middag. Blev så sugen på att grilla kycklingfileer, strips, olika såser, sallad och vitlöksbröd. Satt på övervåningen och smidde planer samtidigt som jag pysslade ihop detta beställningskort. Glad och stolt över att huvudtaget kunna fatta ett beslut och känna viljan att göra något överhuvudtaget går jag ner i köket och berättar mina planer för sambon som är helt med på noterna. Tills jag vänder mej om i köket och utbrister -VI HAR JU INGA KÖKSMÖBLER!!! ......hehehe.... (dom står fortfarande ute i lagårn´ och väntar på att få bli vitmålade)

Men, men.... har man väl bestämt sej för något så.... Så istället för att bjuda hem folk på middag så åker vi istället bort och bjuder på middag hemma hos mamma och pappa. Men det gick lika bra det och gott blev det. Till efterrätt serverade vi bountykaka med lite vispad grädde och hallon.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Vad är bountykaka?

Teres sa...

Det är en jättegod kaka som jag fick recept på i förrgår. Den smakar som bountygodis. Rekomenderar den varmt till alla som gillar kakor med choklad och kokos. Lägger upp receptet.

Carina sa...

Roligt att läsa hur din dag var och jag förstår hur stolt du kände dig. *kram* kakan ser god ut, jag vill också smaka!