22 juli 2008

Borta bra men hemma bäst

Måndag: Väckarklockan ringde 05:00. Packade in våra + våra vänners saker och begav oss av mot Ullared för ett besök på gekås. Har hört ryktas om hur stort och gigantiskt det ska vara så vi var tvungen att göra vårt första besök där, å ja...det var STORT och billigt. Men tycker jag inte om själva upplevelsen av att handla där. Tycker att det var på tok för mycket folk på ett och samma ställe och alla blev mer eller mindre köptokiga.

Efter en stunds shopping så fortsatte resandet norröver. I Linköping gjorde vi ett stopp och käkade pizza innan vi anlände till scandic hotell i Uppsala för att tillbringa natten. Väl framme på hotellet så checkade vi in och gick sedan ut till bilen för att bära in all packning. Å då hör vi hur en bil stannar intill oss och pappa och en medarbetare kliver ur bilen och ska checka in på samma hotell som vi. Nog för att jag vet att pappa är resande och befinner sej lite var stanns i Sverige. Men sannolikheten att vi skulle anlända till samma hotell samtidigt är ju näst intill obefintlig. Det blev en glad överaskning att få ses i alla fall och avståndet hem kändes plötsligt inte så långt. Har saknat mina nära och kära familjemedlemmar och släktingar denna vecka.

Söndagen den 20:e. Åkte till Staffanstorp och kollade läget. Packade ihop våra saker som vi spridit ut överallt i deras hus och förberedde för att åka hem. Tackade för oss och gick och la oss med en konstig känsla. Känslan av hur fort denna vecka i skåne verkligen har gått, vad vi varit med om och samtidigt en känsla av hemlängtan. Men behöver lite miljöombyte då och då för att uppskatta det jag verkligen har.

Inga kommentarer: