11 september 2008

Nya stövlar

Har länge funderat på att köpa nya stövlar men det har det aldrig blivit av. Men när jag såg dessa tretorn stövlar på granngården med skönt rosa foder så slog jag till direkt. Dom är så sköna och jag bara älskar dom. Dock var inte de som såg de lika överväldigade. Mammas reaktion var: -Oj ROSA, fast det är klart det syns ju inte när man har dom på sej. Å yngsta brorsan skattade och sa: Hehe ja dom passar ju dej bra! Å sambon sa bara lite nonchalant -ja det blir nog bra det. Tja alla kan ju inte gilla rosa. Men jag är en av dom som upptäckt denna underbara färg sent i livet och blir bara på gott humör av lite rosa i lagom dos.

3 kommentarer:

Carina sa...

Snygga! Är inte förvånad över din familjs reaktioner hehe. Jag tror din sambo är avundsjuk. Han hade så klart önskat sig ett par för älgjakten!

ScrapKia sa...

Så härliga stövlar!!
Jag skulle också vilja ha ett par!! Supersnygga!!

hihi... tänker på vad din familj tyckte.

kram
Kicki

ANNAANNA sa...

Både praktiska OCH fina. Varför ha något fult eller tråkigt när man förutom funktion kan få flärd *smiles*

Jag har knalligt mörkrosa gummistövlar med massor av rosa blommor på... Indiskas barnavdelning å rea är jättebra. Jag skulle köpa ett nyckelskäp i mörkt trä och det var "tag 2 betala för en" på rean... Gratis gummistövlar, ja tack!
Mellanstadiekidsen på jobbet har lite kul åt mej å mina pyttefötter ibland. (jag tror jag ska ta å visa mina rosa skönheter i min blogg någon dag...)