30 april 2011

Min påsk

Nu är vi hemma igen efter en underbar påskhelg i fjälls. Här kommer en liten sammanfattning på hur vi haft det.Har sett massvis med lämlar. Så i år måste det bara vara ett så kallat lämmelår.


Dåliga isar som var väldigt lömska och bara blev sämre och sämre för var dag.Hela påskafton tillbringade vi med att hjälpa en skoter med pulka som gått genom isen. Som tur var kom ingen till skada och skotern hamnade på grunt vatten. (det svarta som sticker upp längst till höger är packningsboxen längst bak på skotern)


Vädret hade dock inte kunnat bli bättre. Så vi tillbringade så mycket tid som möjligt utomhus. Solade, läste, pratade, fikade, fiskade, och lagade middag på muurikkan. Här wookas det marinerat älgkött, kyckling, asiatiska grönsaker och nudlar. Mumms så gott!


Godingen valde att sitta med kniven och tälja en stor del av tiden. Så en dag ordnade hon utställning av alla sina skapelser.
Hoppas att er Påsk också varit bra!

2 kommentarer:

MammaC sa...

Underbart att läsa om er påsk och ett extra plus till din goding som ordnade den häftiga utställningen! Det är som i skåne vid påsk med konstrundan nästan. Roligt att du delade med dig!

♥ Fyra årstider sa...

Å vad mysigt ni har haft det. Kram Lotta