05 maj 2011

Lagerhaus nyhet är Bloggshoppar

Nu har lagerhaus startat ett samarbete med sex stycken utvalda bloggar. Alla bloggare har i sin tur fått välja ut fem favorit produkter från lagerhaus som de kommer att sälja i en egen liten webshop på sin blogg. Här nedan finner ni länkar till dem. http://www.linneasskafferi.se/Riktigt kul idé även om jag hade sett fram emot en "riktig" webbshop. Vill ju kunna välja ut mina egna personliga favoriter och inte begränsas till någon annans favoriter. Dessutom tycker jag att frakt på 79kr är lite väl mycket. Men men....det är min åsikt det.

6 kommentarer:

MammaC sa...

Ja det var en rolig idé men håller med din åsikt om den dyra frakten! Jag tror inte att det blir så dyr frakt med ditt personliga shoppingombud. *ler*

Teres sa...

Är så glad att jag har tillgång till ett eget shoppingombud:D

Lantligt i smultronbacken sa...

Vad roligt att du kikade in hos mig. Ja, jag trodde inte det fanns så många som stavade som mig. Kul!

Kram Teres

Dessi - Home and desire sa...

Ja, 79 kr i frakt är för mycket... Men visst, dom som har långt till Lagerhaus kanske tycker det är värt det, men inte jag!

Mya sa...

Jag håller med! Man vill ju självklart kunna välja själv vad man vill handla. Först då kanske man kan diskutera frakten. För Det skulle vara mycket värt med en webbshop så då kanske man betalar den frakten. Vad vet jag.
:)

K. Stamberg sa...

Ja, jag håller med. Jag gillar att vara en sån där lättlurad... där frakten kostar 0:- fastän jag mycket väl förstår att den är ibakad någon annanstans. Men det känns liksom så mycket bättre! :)