03 januari 2012

God Jul och Gott Nytt År!

Hoppas jul och nyårs helgen har varit bra och att ni haft förmånen att få vara ledig och vilat upp er lite. Själv har jag varit ledig men kan väl inte påstå att jag känner mej utvilad. Snarare tvärt om tyvär. December månad är den jobbigaste månaden på hela året och gör att depressionen och ångesten gör sig ännu mer påtaglig än vanligt. Dessutom måste jag se dagsljuset mer än mellan klockan 9:30-14:00 för att må bra. Men, men.....jag tar en dag i taget och vet numera att det vänder för eller senare. Vet att när sommaren kommer och det är ljust dygnet runt så är det värt att ha härdat ut den långa mörka vintern.

Känns skönt i alla fall att det kommit rejält med snö senatse dygnet. Har åkt massvis med skrana, spark och njutit av dom få solstrålarna som letat sig igenom molnen.
(fotot är taget förra vintern men det stämmer väldigt bra överrens med hur det ser ut nu)

2 kommentarer:

Mamma C sa...

God fortsättning vännen! Vi får hoppas att våren kommer tidigt så du får må bättre igen. Så otroligt vackert foto! Önskar det var så här också men här regnar det. Nåja, kram och hoppas på ett nytt spännande år tillsammans här på din blogg.

Teres sa...

Tack vännen för att du finns! Kram