10 december 2013

Philips Wake-up Light (HF3505/01)För en tid sedan blev jag utvald att få köpa en Philips Wake-up Light (HF3505/01) till kraftigt reducerat pris i utbyte att jag buzzar den. Eftersom jag varit intresserad av den tidigare men aldrig införskaffat mej en tog jag nu chansen.

En väckarklocka som ger ett naturligare uppvaknande med hjälp av att ljusstyrkan ökar succesivt en halvtimme innan det är dags att stiga upp. Dessutom kan man välja om man även vill vakna till fågelkvitter eller radion. Ett sätt att vakna behagligare helt enkelt och slippa allt snoozande.

Nu efter att ha använt den några veckor måste jag erkänna att det är sant, det blir ett naturligare uppvaknande.Känns som att vakna till en riktigt fin och solig sommardag. Var till en början rädd för att jag inte skulle vakna av att det blev ljusare i sovrummet och att det hördes fågelkvitter. Men ack så fel jag hade, det är klart man vaknar. Snoozandet ska jag erkänna är inte helt borta än, men jag snoozar betydligt mindre i alla fall.

1 kommentar:

Wake up light sa...

Jag fick en i julklapp och är supernöjd med min! Tänkte kolla vad andra tycker om den och det verkar som att de flesta är det. Synd att jag inte upptävckte dessa tidigare...