15 mars 2009

Stor scrapträff i Örnsköldsvik

I helgen har det varit stor scrapträff i Örnsköldsvik som föreningen high coast scrap anordnat. Otroligt kul att få träffa andra kreativa människor och pyssla tillsammans en hel helg. Lördag 10-24 och Söndag 9-16. Kände att jag klarade av träffen bra denna gång med tanke på att jag varit på liknande träffar förr och känner mej mer avslappnad och bekväm. Men det behövs ifs inte mycket för att jag ska komma ur balans. Så när alla spänningar började släppa fram mot kvällssidan och hungern gjorde sig påtaglig så fick jag kämpa rejält för att hålla tillbaka tårarna. Men med lite mat i magen och några nya hÄnglar påskmotiv att färglägga så kändes det bättre;)

4 kommentarer:

Glimmis sa...

Hej!
hörde att du hälsat och det tackar jag för. vad roligt att du hade en bra helg. och vad mycket fina saker du skapat. Gillar grodkortet skarpt och bara älskar LO.n med de gamla husen/bodar/lador el vad det kan vara. Underbart vackert kort så det behövs liksom inget mera på LO:n.

Jag hoppas vi ses snart på ngn scrapträff. Ha det gott och sluta aldrig s[cr][k]apa ..;)

kramar /erica

HelenaN sa...

Hej vännen! Tycker att det är otroligt roligt när du dyker upp på våra träffar (stora som små) - DU är en jätte-jättehärlig tjej med massor av kreativitet och ett stort varmt hjärta :)
Jag blev så förtjust i DF stämplarna - köpte två st av Brunkullan i helgen så jag undrar om du kan ta med dina nästa gång du kommer på någon träff?
Kramar i massor,
Helena

Teres sa...

Tack Helena! Dina ord värmer min slitna och utmattade själ. Dessutom kan jag inte säga annat än detsamma. Tycker att DU har ett stort varmt hjärta och en enorm glädje & positiv energi som smittar av sig på alla i din närhet. *stor kram*

Självklart tar jag med mej mina DF stämplar nästa gång jag kommer och pysslar. Det är det minsta jag kan göra i gengäld efter allt som jag fått av dej:)

Teres sa...

Tack Erica för alla fina ord kring mina alster. Självklart så kommer vi att ses framöver på någon träff:) *stor kram*