13 mars 2009

Kreativ Insikt

Nyligen så beställde jag hem Kreativ Insikts senaste katalog som jag bläddrat i fram och tillbaka flera gånger. Tycker de verkar ha så fina produkter som gör gott för själen. Bilderna nedan är några saker som jag fastnat lite extra vid och som ska skrivas på önskelistan. Uppskattar verkligen deras nyhetsbrev där det alltid står så kloka ord och tänkvärda saker.


Om boken:En liten bok om att vara här och inte där. Handlar om det svåra, men underbara och livsnödvändiga, i att riktigt vara i nuet.
Om cd-skivan:Avkopplande toner för din egen stund. Vacker, harmonisk musik inspirerad av och inspelad i naturen. Den försätter dig i ett avslappnat skönt tillstånd, i samklang med nuet.


I den här meditationen får du hjälp att släppa loss uppskattandets kreativa krafter. Genom att fokusera på vad du vill ha samtidigt som du uppskattar det du redan har, lär du dig att använda de kreativa energierna för att skapa det liv som du vill ha.


Morgonpeppingkorten är tänkta att fungera som en personlig peppare på morgonen för att ge dig en bra start på dagen. Ställ korten så att du ser dem direkt när du vaknar eller går upp. Ta emot det budskap du får i ditt hjärta utan att protestera. Ta med dig det positiva budskapet in i dagen. Du är faktiskt så här fantastisk! Njut av det, ha roligt & lycka till.
Idé, text & form: Carolina Gårdheim

Inga kommentarer: