22 oktober 2009

Pysselträff 17-18 oktober

För fjärde gången på två år arrangerade High CoastScrap en stor pysselträff i Örnsköldsvik. Det var hela 110 st deltagare anmälda till träffen vilket var jätte roligt. Med på plats fanns även Scraphuset, Brunkullan, Krumelur, Pyssel lyckan och Pagoni. Under lördagen pysslade vi mellan kl 10-24 och 9-16 under söndagen.

Lite av det som erbjöds under träffen var: workshop-namntags, lotteri, snabbutmaningar, demo-disstressrutor/tags och demo av ultimate Pro/Top Score. Dessutom så fanns det 9 st utmaningar att delta i under helgen, som riktade sig både till scrappare, kortmakare och pärlare. Deltog man med ett alster i varje utmaning så var man även med i en utlottning på ett presentkort på 500kr (på scraphuset eller pagoni).

Självklart antog jag utmaningarna och gjorde ett alster i varje kategori. Här nedan lägger jag upp de olika utmaningarna, mina alster och ev vinster.

Tack alla goá pysslare som letat er till pysselträffen i Örnsköldsvik. Hoppas vi ses även på nästa stora pyssselträff som troligast går av stapeln våren 2010.

................................................
Hann även med att göra ett par örhängen förutom alla utmaningar.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till alla vinster. Å alla fina alster. Dom är jättefina.
Va duktig du va, som var med i allt... att du bara hinner.
Ha det bäst, så ses vi snart.
Kram kram

Den Glada Jag sa...

Åh jösses vad MYCKET fint du gjorde på träffen vännen. Och fina priser också. Gillar din LO som heter myggbett. Hon ser verkligen bekymrad ut av myggplågan.

Glimmis sa...

Men Gud-i-London & Jesus-på-grekland!!!???... jag kan inte låta bli att impas av att du är såååå produktiv på alla träffar. Och det är inge skitalster du bara kladdar ihop heller, genomtänkt, bra balans och bara så underbara... det är det enda jag saknar just nu med den helgen, att jag inte var där å fick säga hej en stund till dig!
Kramar i massor bara från lilla jag..=)
PS: snöar det hos dig oxå, sitter i m-sel å här snöar det för fullt. Dock inte så kallt att det blir vitt på backen. DS

Ingalill sa...

Så söta örhängen!