09 mars 2009

Kortkit
Deltävling 2 hos Hildas rum var en korttävling där man skulle göra ett "kortkit" med tre olika kort. Dessa kort skulle ha något gemensamt som gör att man kan se dem som en helhet. Dessutom så skulle ett av korten ha en annorlunda form. Veckans bonusprodukt som gav 5 extra poäng var nålar/pins.
..............
Å så här blev mitt resultat. Som jag faktiskt kammade hem en FÖRSTA placering med. JIPPIE!!!! Ni må tro att jag blev överväldigad av lycka när jag fick se att jag vunnit denna deltävling. För konkuransen var minst sagt hård. Måste smälta det här ett tag......hihi
...........
(Mina poäng denna vecka: deltagande 15 p, bonusprodukt nålar/pins 5 p och en första placering 30 p + att det kommer ett litet pysselpaket hem till mej:) = 50 p )
Så totalt har jag nu 40+50= 90 poäng och tar ledningen i poängjakten:)

7 kommentarer:

Den Glada Jag sa...

Grattis till vinsten! ÅH jag som älskar grönt. Så fint, UNDERBART vännen. Ser fram emot resten av femkampen.

Teres sa...

Tack:)

Pandurostämpeln som jag använt mig av på översta kortet har fått ligga till sig länge men nu var det dags att damma av den;)

Inger Marie sa...

3 nydelige kort Theres :)
Utrolig fin grønnfarge.
God klem

ScrapKia sa...

STORT grattis!!
Helt UNDERBARA alster!! Toksnygg!!
Vilken stjärna du är!!

webmosterhelene sa...

Underbart vackra alster!

Och tack för hjälpen att sprida info:n om de missade sidorna i tidningen!!

NetteR sa...

Åå va grymt snyggt resultat!

Muffin sa...

Så fina kort du gjort, GRATTIS! Tack för dina snälla ord inne hos mig, jag blir så GLAD. Gällande pappret du frågade om så är det mönstrat på det viset (har klistrat på månen bara) och märket är Inkido.
*kram*